• Naše úspechy #1: Župný športový deň 2021 - získali sme 3. miesto vo volejbale
      • Naše úspechy #1: Župný športový deň 2021 - získali sme 3. miesto vo volejbale

      • 17.11.2021 10:07
      • Dňa 6. októbra 2021 sme sa zúčastnili Župného športového dňa 2021, ktorý organizoval Bratislavský samosprávny kraj. Tento deň sa niesol v znamení dobrej nálady a úspechu pre naše družstvo vo volejbale.

      • Na tento deň sme si všetky riadne privstali, keďže sme sa stretávali skoro ráno. Po úspešnom zaregistrovaní sme sa konečne dostali na volejbalové kurty, kde sme už videli naše súperky. Pravdupovediac, bála som sa, ako to všetko dopadne, ale nádej, bojovnosť a dobrá nálada nás neopúšťala.

        Po prezlečení sme vošli na ihrisko, rozcvičili sme sa a hra mohla začať. Prvý zápas sme výrazne dominovali a mali sme ho vo vrecku. Žiaľ, v druhom zápase nám naše sily nestačili a prehrali sme. Nevešali sme hlavu a tretí zápas skončil s bodmi na našej strane. Po krátkej prestávke sme nastupovali na ihrisko s miernym strachom, pretože nás čakal zápas s najsilnejším družstvom. To sa aj odzrkadlilo na našom výkone a výhru si schmatli súperi. Pri poslednom zápase dostali vietor do plachiet a bojovali sme o každú loptu. Stav bol veľmi vyrovnaný, ale napokon sa karta obrátila na našu stranu a zvíťazili sme.

        Po celkovom vyhodnotení sme získali 3. miesto, z ktorého sme sa veľmi tešili, keďže naša zostava sa z polovice skladala z hráčok, ktoré vôbec nehrali volejbal. Tešíme sa na ďalší rok a veríme, že sa posunieme aspoň o jednu priečku vyššie.

        Celú atmosféru zo Župného športového dňa 2021 si môžete pozrieť vo videu.

         


        Text: Sabína Rusnáková (4.A)  

        Foto: Ing. Alžbeta Kontšeková

        Redakčná úprava: Mgr. Martin Anderko

      • Naspäť na zoznam článkov
  • Počítadlo návštev

    Počet návštev: 50286