• 26feb
        • Hľadáme kolegov

          Obchodná akadémia príjme do pracovného pomeru s nástupom ihneď asistenta učiteľa pre žiaka so zdravotným postihnutím a školského špeciálneho pedagóga. Požadované predpoklady sú vysokoškolské vzdelanie pedagogického smeru II. stupňa a vysokoškolské vzdelanie II. stupňa, odbor špeciálny pedagóg. Kontakt: 033/642 34 10

    • 14feb
    • 10feb
        • Tipuj aj ty a vyhraj!

          Tipovanie výsledkov parlamentných volieb

          Fakulta sociálnych vied UCM v Trnave organizuje v súvislosti s blížiacimi sa parlamentnými voľbami celoslovenskú súťaž s názvom "Tipni si svojho víťaza - parlamentné voľby 2020". 

          http://fsvucm.sk/2_24/aktualne-oznamy/1304

          Je to vedomostná a tipovacia súťaž výchovno-vzdelávacieho charakteru zameraná na prehlbovanie vedomostí študentov o organizácii a činnosti štátu. Súťaž je určená najmä pre študentov maturitného a predmaturitného ročníka stredných škôl, pričom sa do nej môžu zapojiť elektronickou formou vyplnením a odoslaním on-line formulára.

           

    • 04feb
        • Pomoc talentom

          Získaj grant!

          Predstavujeme Vám grantový program Talenty Novej Európy, určený pre talentované deti a mladých ľudí, ktorý už trinásty rok organizuje Stredoeurópska nadácia a spoločnosť SLOVNAFT, a.s.
           
          Program je otvorený pre žiakov a študentov vo veku od 8 do 25 rokov, ktorí vynikajú v oblastiach vedy, umenia alebo športu. Uchádzať sa v ňom môžu o finančnú podporu, ktorú je možné využiť napríklad na zakúpenie hudobného nástroja, vedeckého vybavenia, športového výstroja, alebo na účasť na súťažiach, kurzoch, tréningoch a podobne. Prihlasovanie do programu prebieha do 24. 2. 2020 prostredníctvom webovej stránky www.tne.sk, kde  sú uvedené podmienky a kritériá pre uchádzačov spolu s prihlasovacím online formulárom.